• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Rola magnezu w diecie

Dieta kapuściana bazuje na tym, że do jadłospisu codziennego dodaje się kolosalną ilość warzyw. Warzywa to nadzwyczaj bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. Dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka i wapnia, których człowiek również pożąda, a nie ma ich w warzywach – przetestuj błonnik z ananasem + chrom opinie. Kluczowym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, w zasadzie kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego należy pić sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest niedozwolny. Towary zbożowe i mleczne można jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to zazwyczaj 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, nadzwyczaj chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Ponadto bogata jest w błonnik, który ma duże znaczenie dla odchudzania oraz zdrowia.

1. Przeglądaj

2. Otwórz link

3. Więcej informacji

4. Znajdź tutaj

5. Sprawdź to

Comments are closed.